Fra promoter til CEO

På Promoters hovedkontor, beliggende i Københavns mest charmerende gader, ligger en række solskinshistorier gemt vores medarbejdere. Vi vil gerne invitere jer med en tur indenfor på vores lille kontor, ved løbende at dele disse små personlige fortællinger med jer. Det vil vi gøre, for at fortælle lidt mere om, hvem vi er, og så I kan lære os lidt bedre at kende.
Læs mere

Maja kommer oprindeligt fra Jylland, men trak i 2011 teltpælene op og flyttede til storbyen, København, hvor hun læste cand.merc. i strategi, organisation og ledelse på Copenhagen Business School – og det var her det hele begyndte.

Under sin studietid blev Maja ansat som promoter, hvor hun må have slået rekorden for at melde sig på demoaktiviteter. Hun blev hurtig kendt på kontoret grundet sit engagement og store vedholdenhed og med sine 87 demoaktiviteter, er det ikke så underligt at Majas navn ofte dukkede op på kontoret.

“med sine 87 demoaktiviteter, er det ikke så underligt at Majas navn ofte dukkede op på kontoret”

Erfaringen gives videre

Et år og ni måneder senere, hvor Maja havde været på demoopgave næsten hver eneste weekend, blev promoter jobbet skiftet ud med et skrivebord på kontoret. Maja blev ansat som HR-konsulent med ansvaret for at rekruttere de rette profiler til at danne teamet af promotere og ikke mindst uddanne kandidaterne til dygtige promotere – og hvad der skal til for at blive en dygtig promoter, har hun efter sine mange demoaktiviteter om nogen erfaring med.

Der gik dog ikke så længe før Maja var klar til nye udfordringer, og 8 måneder senere startede Maja som Project Manager hos Promoters og fik processerne bag eksekveringen af in-store events ind under huden. Ihærdigheden holdte ved, og Maja fik tilmed ansvaret for Girlsquads personale samt kunder.

“Denne lille succeshistorie vidner om, at dedikation og vedholdenhed, betaler sig”

Igen var Maja vedholden og flittig, og dét bar frugt endnu engang. Omtrent halvandet år senere blev Project Manager-ansvaret udskiftet med ansvaret for Promoters’ kunder og kampagner, og titlen blev nu til Key Account Manager for både Promoters’ og Girlsquad’s kunder. Her fik Maja erfaring med processerne bag opbygningen og planlægningen af en kampagne. Samtidig fik Maja opbygget en tæt relation til vores mange kunder gennem det tætte samarbejde og ikke mindst et indgående kendskab til kundernes individuelle behov.

 

Bredt kendskab hele vejen rundt

Maja har således gennem 6 år hos Promoters fået erfaring med samtlige processer i virksomheden og ihærdigt arbejdet sig frem til et større ansvar. I januar 2017 blev hun medlem af Promoters’ bestyrelse, og da den tidligere direktør, Danny Fabricius Fogel, i december 2017 valgte at fratræde stillingen og hellige sin tid til start-up’en Optisquare, var det kun naturligt at denne overgik til Maja på baggrund af hendes uddannelses- og arbejdsmæssige erfaring. Maja har således været direktør for Promoters siden december og vi drager hver dag nytte af hendes store kendskab til alle aspekter af virksomheden og gode lederevner.

Denne lille succeshistorie vidner om, at dedikation og vedholdenhed, betaler sig. Samtidig, er Majas historie bevis på, at arbejdet som promoter kan åbne op for mange døre, hvilket de kommende historier om vores øvrige kontormedarbejdere vil bevidne yderligere om.