NYHEDER I PROMOTERS

Nye kræfter til Rekrutteringsafdelingen

Rekrutteringsafdelingen har i løbet af maj og juni måned fået nye kræfter ombord både i København- og Århusafdelingen. Begge steder har vi ansat to nye Assistant Recruitment Consultants, som skal stå for at finde frem til de rette kandidater, til at matche promoter-profilen. Derudover skal de løbende afholde Promoters Academy kurser for de nyansatte promotere, hvor promoterne oplæres i vores systemer og trænes i salgsteknikker.

Som Assistant Recruitment Consultants skal man derfor have interesse for HR området. Samtidig er det vigtig, at man har en generel god forståelse for andre mennesker og er dygtig til lære fra sig.

I København har vi ansat Freja og Kathrine og i Århus Sabine og Helena, som alle kort vil blive præsenteret her.

 

Freja er 21 år og læser bachelor i Ha Psyk. på Copenhagen Business School, hvor hun nu påbegynder sit 3. og sidste år på uddannelsen.

 

 

 

Kathrine er ligeledes 21 år og er i gang med at uddanne sig til bachelor i Business Administration and Psycology på Copenhagen Business School.

Kathrine går sit andet år på bacheloren i møde.

 

 

Sabine er 23 år og kommer oprindeligt fra Middelfart. Hun bor nu i Århus, hvor hun læser bachelor i Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet.

 

 

 

Helena kommer oprindeligt fra Allerød på Sjælland, men flyttede til Århus i forbindelse med sin bachelor i Jura, som hun læser på Aarhus Universitet.

 

 

 

Fælles for de fire nye HR-assistenter er, at de alle har en stor interesse indenfor HR.

Vi nyder allerede godt af deres gode selskab på kontoret og ser frem til at få rekrutteret Danmarks bedste promotere til teamet.