Smil, du er på!

Vi finder det helt store tandpastasmil frem, når vi igennem april og maj måned introducerer forbrugerne til den helt nye tandpasta Zendium Extra Fresh. Navnet lyver ikke, tandpastaen har en frisk smag og giver den dejlig frisk ånde.
Læs mere

Gode bakterier er essentielle for en god mundhygiejne. Zendium har en unik sammensætning af enzymer og proteiner, der efterligner mundens naturlige forsvar. Det er klinisk bevist at Zendium styrker gode bakterier, mens den reducerer de dårlige bakterier og bekæmper årsagerne til huller og tandkødsproblemer.

Særligt ved Zendium er også, at tandpastaerne er Svanemærket og derfor ikke indeholder skummemidlet natriumlaurylsulfat, også kendt som NLS eller SLS, som kan binde sig til mundhulen og blandt andet virke lokalirriterende i mundslimhinden. Zendium skummer derfor mindre end andre tandpastaer og er særligt mild mod munden.

Bryder med vanerne

Vi skal besøge i alt 102 butikker og uddele samples til forbrugerne. Promoterne står i supermarkeder spredt over Danmark og uddeler små tuber med Zendium Extra Fresh til forbrugerne, så de kan prøve effekten af tandpastaen derhjemme. Ofte køber forbrugere den samme tandpasta igen og igen, fordi de kender smagen, så derfor er det essentielt at få forbrugerne til at prøve tandpastaen selv, frem for at fortælle om den i lange baner. Promoterne på denne kampagne er derfor udvalgt til at være særligt smilende, for man kan ikke sælge tandpasta uden et godt tandpastesmil! Derudover er det vigtigt, at promoterne er særligt udadvendte og opsøgende, når de mange forbrugere skal bremses på deres tur gennem butikken.

Kampagnen er med til at skubbe til forbrugernes vaner, ved at få dem til at prøve den nye tandpasta, næste gang de børster deres tænder. Samtidig betyder mødet med den glade promoter og repræsentant for Zendium, at oplevelsen og brandet vil blive husket, så det er en Zendium Extra Fresh, der ryger ned i indkøbskurven, næste gang tandpastatuben er tom.

 

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT:  Key Account Manager, Morten Dueholmen, tlf. 60 39 89 05 eller morten@promoters.dk.