Studiejob i København

Med reference til vores teamleder får du ansvar for en bred vifte af rekrutteringsopgaver, hvor du er den drivende kraft i rekrutteringsprocessen i København.

Som person er du engageret, arbejder selvstændigt og handlingsorienteret med fokus på kvalitet, mål og resultater. Du forstår at skabe overblik og at prioritere, hvilket er med til skabe struktur i din arbejdsgang. Du befinder dig muligvis tidligt i forløbet af din videregående uddannelse, på en studieretning der har noget med mennesker at gøre. 

Du kommer til at arbejde med en række forskellige rekrutteringsopgaver, med primært fokus på screening af kandidater, afholdelse af samtaler og afholde vores introduktionskursus for nye promotere. I kontakten med kandidater er du udadvendt, kommunikerende og med god situationsfornemmelse. 

 

Lidt om os

Promoters Danmark er et af Danmarks største eventeksekverings- og promotion bureauer med hovedkontor i København. Vi hjælper nogle af verdens største brands med personlig overbringelse af deres markedsføringsbudskaber, ved at vise deres produkter, uddele prøver af deres produkter eller på anden måde give forbrugerne en oplevelse af produkterne. Hvis du har mødt en sød promoter i dit lokale supermarked, var det sandsynligvis en af vores.

Vi leverer markedets bedste produkter og ydelser, og det kræver en perfektionistisk og ambitiøs tilgang til tingene.

Samtaler afholdes løbende, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen til; 

Teamleder rekruttering

 

Maya Lykke Jensen

maya@promoters.dk