Sådan bliver du promoter

Der er tre trin, man skal igennem for at blive promoter.

Først skal du oprette en profil, derefter afholder vi et kort telefoninterview, hvis vi finder dig egnet, og til slut inviterer vi dig til et personligt møde, hvis vi stadig tror på, at du har det, der skal til for at blive promoter.

1) Opret din promoterprofil online
Vi søger altid de bedste af de bedste som ambassadører for vores kunder og deres brands. Du er derfor altid velkommen til at sende os din profil ved at udfylde vores online formular. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har modtaget din profil, og du vil, afhængigt af travlheden, høre fra en af vores promoter-rekrutteringskonsulenter inden for to uger efter modtagelsen.

2) Når vi har modtaget din profil
Vores rekrutteringsteam gennemgår og vurderer derefter alle indkomne profiler. Hvis din profil matcher vores krav, bliver du kontaktet af en medarbejder fra rekrutteringsteamet, som laver et kort telefoninterview med dig.

Hvis din profil fortsat passer, bliver du inviteret til et møde, hvor vi vurderer dine faglige og personlige kompetencer i forhold til at skulle ud på promoteropgaver.

3) Afholdelse af møder
Mødet har til formål at afdække, om du er et rigtigt match i forhold til de opgaver, vi har – både i forhold til faglige kvalifikationer og personlige egenskaber. Vi fortæller mere om det at være promoter og vores forventninger til dig, og du kan finde ud af, om opgaverne og Promoters er interessant i forhold til dine forventninger og ønsker.

Møderne foregår i København og Aarhus, samt lejlighedsvis i andre større danske byer.

Udfyld din profil her.