Virksomheden

Promoters Danmark er et af Danmarks største eventeksekverings- og promotion bureauer med hovedkontor i København. Vi hjælper nogle af verdens største brands med personlig overbringelse af deres markedsføringsbudskaber, ved at vise deres produkter, uddele prøver af deres produkter eller på anden måde give forbrugerne en oplevelse af produkterne. Hvis du har mødt en sød promoter i dit lokale supermarked, var det sandsynligvis en af vores.

Vi leverer markedets bedste produkter og ydelser, og det kræver en perfektionistisk og ambitiøs tilgang til tingene. Vi stiller krav til dig som person, dine færdigheder og til din indsats, som er afgørende for relationen til vores kunder.

 

Stillingen

I stillingen som kundeansvarlig vil du blive ansvarlig for udviklingen- og driften af en eksisterende kundeportefølje bestående af nogle af verdens mest interessante og innovative virksomheder. Det forventes desuden, at du deltager aktivt i virksomhedens newbizz-arbejde. Du er ambitiøs, kvalitetsbevidst og udpræget resultatorienteret. Du har sandsynligvis omkring 3-5 års erfaring med løsningssalg og gerne fra en virksomhed indenfor medie, FMCG, event eller reklame. Du er stærk i relationen med kunder, kan præsentere og sælge varen, og mestrer naturligvis at drive særdeles komplekse processer med stor omhyggelighed. Du motiveres af at blive honoreret delvist på baggrund dine resultater.

Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

 

Andre vigtige egenskaber

  • Dokumenteret erfaring med salg og resultatskabelse for både virksomhed og kunde.
  • Komfortabel og rutineret i at lave newbizz.
  • Teoretisk marketingbaggrund på kandidat- eller bachelorniveau. (cand. Merc eller HD) er en fordel, men absolut ikke et krav.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Du evner på naturlig vis at udfordre og drive dine kunder.
  • Du trives i en performanceorienteret kultur med mange samtidige bolde i luften.

 

Promoters Danmark tilbyder

En spændende stilling i en ung, rummelig og uformel arbejdsplads med en fælles stærk ambition for at udvikle virksomheden og for at skabe fantastiske resultater. Kulturen er præget af kompromisløshed i forhold til at levere det allerbedste produkt til vores kunder. Vi har en aktiv personaleforening med flere årlige sociale arrangementer samt en velfungerende frokostordning.

 

Er du interesseret?

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og tager opslaget af siden, når vi har det rette ansøgerfelt. Send derfor din ansøgning, CV og evt. skriftlige referencer hurtigst muligt til adm. direktør Maja Fabricius Fogel på e-mail maja@promoters.dk. Tiltrædelse vil være 1. maj 2020.

 

Har du spørgsmål til jobbet, kan disse rettes til Maja Fabricius Fogel på tlf. 22 20 89 14.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.