Markedsføring med events giver dit brand en konkurrencemæssig fordel

Hvert møde med et produkt er en oplevelse af produktet, og hver gang dig og dit produkt møder en forbruger, er det en mulighed.
Læs mere

Cases

 

En fængslende og mindeværdige erfaring med dit produkt, får forbrugerne til at tale om dit produkt, dele deres oplevelse og komme tilbage efter mere. En fantastisk oplevelse med et brand gør hele forskellen. Det skaber loyalitet, ambassadører og positiv brand equity. Brands, der udnytter styrken af events, får en konkurrencemæssig fordel i forhold til deres konkurrenter.

Vi har stor erfarring med at levere både personale og set-up til større event og skabe den helt rigtige stemning for dit brand. Vi har blandt andet leveret FEET events for Louis Nielsen i hele Danmark,  tourneret landet rundt med Let’s Cocktail Tour og leveret World Class setup til Irma Mad & Glæde messe 2018.

 VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius Fogel, tlf. 22 20 89 14 eller maja@promoters.dk. eller  Key Account Manager, Morten Dueholmen, tlf. 60 39 89 05 eller morten@promoters.dk.

Skal vi også arrangere dit næste corporate event, special event eller større private arrangement?

Eventers er en del af Promoters Group og er specialiseret i at arrangere større events, levere proffessionelle bartendere og cocktail kurser til corporate og private events.

Besøg Eventers’ Hjemmeside