Bliv promoter!

Kan du møde forbrugerne i øjenhøjde, er du udadvendt og har lyst til en hverdag med udfordrende og selvstændige opgaver?
Læs mere

 

Bliv en del af Danmarks bedste promoter team

Har du den rette indstilling og kompetencer, kan du blive en del af Danmarks bedste promoter team. For at sikre at vi altid er de bedste skal du godkendes, før du kan blive aktiv promoter, hvilket sikrer at dem du kommer i team med alle lever op til de højeste standarder og skaber de bedste resultater.

 Det er dig, der bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde

Du vælger selv hvor og hvornår, du vil på opgave samt hvilke produkter, du vil markedsføre eller sælge. Du kan også vælge hvor mange opgaver, du vil tage, for at tjene mere i de perioder, der passer dig bedst.

Det er nemt at kommunikere med os og andre promotere i teamet

Vores system hjælper dig med at vælge opgaver, der passer godt til dig. Det hjælper dig også med at blive endnu bedre til kommunikation og salg, så du udvikler dine personlige og faglige kompetencer.

Du har vores støtte og opbakning

Vi klæder dig godt på til alle opgaver og Promoters’ projektteam er til rådighed døgnet rundt på vores vagttelefon, når du er på opgave, så selvom du er alene ude på en lokation, så er du aldrig helt alene.

Bliv promoter

 

Lær mere om at blive Promoter

Sæt dig ind i promoterrollen

Tal med dine promotervenner om at være promoter hos Promoters. Se også denne video, for at høre hvad andre promotere siger.

 

Tillid og sikkerhed

Vi tager sikkerhed og privatliv alvorligt. Derfor har vi udviklet et system, der sikkert udveksler informationer med kunder og promotere, samt understøtter sikre udbetalinger til promotere.

Tips til nye promotere

Hvis du er klar til at gå i gang, kan du se på disse tips til at blive en succesfuld promoter. Du kan oprette din profil via fire trin og skal herefter godkendes til at blive promoter.


Bliv promoter

Det er let at komme i gang. Og vi skal nok hjælpe dig!

Ansøg her


Personlige data

Tryk på knappen for at læse om vores persondatapolitik for medarbejdere og ansøgere

Vores persondatapolitik