Flycasen

Vi har gennem årene erfaret, hvad der virker. Derfor har vi udviklet vores helt egen demostand, som vi kalder en ’flycase’.

Flycasen er udviklet til at give maksimal synlighed i butikken og fange forbrugernes opmærksomhed. Derfor bliver den naturligvis dekoreret med dit logo på både topbanner og rundt om bordet. Topbannerets placering og størrelse giver synlighed i butikken allerede på lang afstand og sikrer samtidig, at promoteren står enten ved siden af eller foran demostanden og er imødekommende og opsøgende overfor forbipasserende forbrugere. Flycasen giver dig altså maksimal synlighed overfor forbrugeren og rig mulighed for at vise dit brandlogo og slogans frem.

Promoterne er trænet i at sætte flycasen op, og derfor minimeres tid til op- og nedpakningstiden ude i butikken, så tiden i stedet kan bruges med forbrugerne. Flycasen samles på butikkens lager og kan derefter let og elegant trilles hen på den rette placering i butikken.

Flycasen fungerer samtidig som transportkasse af materialerne og sikrer derved, at tingene ikke bliver væk på butikkens lager. Det betyder også at alle materialer fragtes til lokationen uafhængigt af promoteren fra vores lager, således at demoen kan afholdes, selvom en promoter skulle blive syg. Vi opretter altid Standbylister med promotere, der kan overtage aktiviteten, hvis der skulle opstå sygdom i sidste øjeblik. Således er flycasen med til at sikre, at vi kan garantere vores kunder en exceptionel høj leverancesikkerhed og leve op til vores brandpromise; Vi leverer – Hver gang!