Vores leverancesikkerhed er på 99,5 procent, og vi arbejder hårdt for, at den ikke falder

Det er ikke alt, man kan forudse. Men man kan være proaktiv og dermed sikre, at tingene går, som de skal - selvom det hele ikke går efter planen. Hvis man hele tiden er et skridt foran, kan man nemlig ofte løse problemerne inden, de opstår. Det er sådan, vi arbejder.
Læs mere

Fire elementer som virker

Opkald til alle promotere, inden de skal på opgave.

Tjek op af alle locations, så vi sikrer, at alt materialet er ankommet, og at det hele er klar.

Standby-lister med promotere, der gerne vil arbejde, hvis der skulle komme et afbud på dagen.

Weekend- og aftenbemanding, så der altid er nogen på kontoret, når vi har promotere på opgaver.

 

Leverancesikkerhed

De fire tiltag herover tager udgangspunkt i forskellige dele af eksekveringsprocessen. Opkaldene gør, at vi altid taler med alle promotere, inden de skal ud på opgave for at sikre, at de har 100 procent styr på de produkter, de skal ud med, og at de har forberedt relevante spørgsmål og salgsafslutninger. Derudover giver det promoterne mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, de er i tvivl om. I forhold til vores locations, tjekker vi altid op, så de ved, at vi kommer. Med opkaldet sikrer vi også, at alle materialer til opgaven er blevet leveret til den pågældende butik – og skulle det mod forventning ikke være tilfældet, kan vi nå at sende en hastelevering fra vores lager.

Vores standby-lister gør det muligt at genbesætte en opgave med meget kort varsel, hvis der skulle komme et afbud på dagen. Sidst men ikke mindst bemander vi kontoret både aftener og weekend, så det altid er muligt at komme i kontakt med projektafdelingen, når vi har promotere ude på opgave.

Samtidig er vores logistikproces med til at sikre leverancesikkerheden. Vores selvudviklede demostand, Flycasen, sendes direkte til lokationen for demoaktiviteten i aflåst tilstand og med al materiale til at udføre aktiviteten indeni. Dermed undgår vi, at materialerne bliver væk på for eksempels et butikslager, eller at materialer ikke når frem selv hvis den oprindelige promoter bliver syg.