Promoters med i succesfuld Marabou lancering

mmm… Marabou Big Taste storcentertour
Læs mere

I september måned lancerede Marabou en ny variant i deres Big Taste linje af ekstra store plader Marabou chokolade med ekstra meget lækkert fyld i midten. Den nye variant, Japp, cremet caramel og peanuts, blev taget godt imod blandt danske Marabou fans. Årsagen? Selvfølgelig fordi den smager guddommeligt! Men derudover skyldes det også den succesfulde lanceringskampagne, som indebar en storcentertour i samarbejde med Promoters, hvor den nye chokolade trak opmærksomhed i de mest aktive storcentre i Danmarks fire største byer.

Fordi forbrugerne allerede kender brandet og allerede elsker Marabous chokoladen, er der ikke behov for en længere dialog med forbrugeren om hvad produkter er, eller hvordan det anvendes. Forbrugerne skal primært gøres opmærksom på den nye variant, og have mulighed for at smage et stykke, når de passerer brandambassadørerne fra Promoters, og derved få lyst til at købe den. Derfor er det særligt vigtigt at opsætningen ved aktiviteten skaber genkendelse ved tydeligt at vise brandet. Brandambassadørerne er derfor iført gule sweatshirts med Marabou branding, som fanger blikket i forbifarten. Fra længere afstand kunne forbrugerne få øje på det høje bagbanner, som takket være designet af Promoters’s flycase skaber stor opmærksomhed og samtidig fungerer som praktisk serverings- og præsentationsbord. Bannerne på flycasen var selvfølgelig ligeledes iklædt Marabous iøjnefaldende gule farve, så ingen forbrugere kom forbi uden at lægge mærke til Marabous tilstedeværelse.

Storcentertouren lagde visit forbi Fields i København, Rosengaards Centeret i Odense, Bruuns Galleri i Aarhus og Bilka i Aalborg, hvor aktiviteten forløb over to dage på hver aktivitet.

Budskabet om den nye Marabou Big Taste variant med Japp er nået ud til en stor gruppe forbrugere, som samtidig har smagt chokoladen og derfor vil være mere tilbøjelige til at købe den næste gang, de skal vælge chokolade til fredagsfilmen – for hvem har ikke lyst mere efter et enkelt stykke lækkert cremet Marabou med Japp?

Læs også om Marabou Premium kampagnen

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT:  Key Account Manager, Morten Dueholmen, tlf. 60 39 89 05 eller morten@promoters.dk.