Sampling af lækre one-pots til travle forbrugere

Beauvais har lavet en bekvem håndsrækning, faktisk tre af slagsen til forbrugeren der ønsker sig et lækkert måltid på farten.
LÆS MERE

I begyndelsen af året lancerede Beauvais 3 nye ”One Pots”, som er en nem og hurtig madlavningsmetode, hvor alle ingredienser til en hel ret tilberedes samtidigt i én gryde. Med Beauvais One Pot får du et komplet måltid af høj kvalitet i en enkelt skål, perfekt til en dag på farten eller i en studie-travl hverdag.

Promoters introducerede i samarbejde med Beauvais i februar de tre nye måltider til forbrugerne ude i dagligvarebutikkerne. Her demonstrerede vores dygtige promotere bl.a. at velsmagende mad kan tilberedes på ikke mindre end 2½ minut.

I øjeblikket kan man nærmest tale om et gennembrud for de bekvemme måltidsløsninger. Salget af convenience food er nemlig stærkt stigende, faktisk indeholder 51 % af alle måltider tilberedt i private hjem ét eller flere convenience produkter. En nylig undersøgelse viser desuden, at den unge generation y, søger noget andet end burgere og hotdogs, når de skal finde hurtige løsninger til aftensmåltid.

Beauvais har derfor fingeren helt rigtigt placeret på pulsen med sine ”One Pots” og vores salgstrænede promotere sørgede med den rette kommunikationsteknik for at forbrugernes første møde med produkterne blev det bedste udgangspunkt for et tilbagevendende salg.

 

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT:  Key Account Manager, Morten Dueholmen, tlf. 60 39 89 05 eller morten@promoters.dk.