Sommerbio rimer på lækre snacks!

Nutisal har hen over sommeren sørget for at endnu flere danskere har fået øjnene op for deres høje kvalitet. Promoters var deres professionelle og imødekommende ansigt ud af til ved sommerens Zulu Sommerbio.
LÆS MERE

Promoters har i løbet af sommeren været rundt i hele landet og uddele de lækre Nutisal nødder til sommerens Zulu Sommerbio-gæster.

Nutisal har været på markedet siden 2012, men mange danske forbrugere er endnu ikke velkendte med brandet. Det ønskede Nutisal at lave om på i samarbejde med vores professionelle brandambassadører. Nutisals tese var nemlig, at smager man først deres produkt, vil den gode smag og kvalitet i høj grad optimere muligheden for at forbrugeren vil købe produktet igen og igen efterfølgende.

Nutisals nødder er nemlig af særlig høj kvalitet, de er tørristet og uden tilsat olie eller ekstra tilsætningsstoffer. Med andre ord; naturligt og enkelt!

Dét budskab sørgede vores professionelle promotere for at så mange af Zulus Sommerbio-gæster fik øjnene op for – bl.a. ved selv at smage forskellen.  Vores brandambassadører havde derfor bagagen fyldt med alle Nutisals produktoplysninger og salgsredskaber i mødet med de mange sommerbio-gæster.

 

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT:  Key Account Manager, Morten Dueholmen, tlf. 60 39 89 05 eller morten@promoters.dk.