PERSONER I UDVALGTE STORCENTRE OG PÅ TOGSTATIONER I DET MESTE AF NORDEN SLAP FOR DÅRLIG ÅNDE

Det lyder underligt, men er ikke desto mindre rigtigt, at personer i udvalgte storcentre og på togstationer slap for dårlige ånde. Der blev nemlig delt SB12-drops, -tyggegummi og -mundskyl ud til de mange tusinde besøgene, som tog pænt imod de velsmagende og hurtigtvirkende produkter.
Læs mere

SB12 er et etableret brand på det danske marked, når det gælder kampen mod dårlig ånde. Positioneringen skulle segmenteres yderligere i forbrugernes bevidsthed, og samtidig skulle de mange forskellige varianter af produkter og smagsvarianter, der findes i SB12-serierne, vises frem. SB12 er et af de mest veldokumenterede produkter mod dårlig ånde, og samtidig indeholder alle produkterne flour, som styrker tænderne.

STORCENTRE OG TOGSTATIONER MED MANGE TUSINDE BESØGENDE

Derfor blev storcentre og større stationer indtaget af smilende promotere, der delte prøver ud af SB12-produkter, lige fra tyggegummi og drops til mundskyld. Alle, der kom forbi standene, fik mulighed for at smage og få en prøve med hjem af SB12-produkterne. Således havde mange tusinde forbrugere mulighed for at sammenligne smage og produkttyper, og dermed finde deres eget favorit SB12-produkt. Mange af kunderne havde set reklamer og hørt om SB12, men aldrig prøvet produkterne selv, så de var meget glade for, at de nu fik muligheden for at prøve produkterne.

DEN STORE SUCCES BREDTE SIG

Uddelingen af SB12 blev så stor en succes, at vi allerede kort tid efter lavede tilsvarende samplinger på Københavns Hovedbanegård, i Odense, Aalborg og Oslo – og senere fortsatte vi i Helsinki.

Vi kan gøre det samme for dit produkt.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med produktlanceringer, demoer eller sampling, så kontakt en af vores erfarne kundeansvarlige.